Cagliari SuperOro E.S.E.pod

Neohodnotené
Značka: Cagliari Caffe

Prémiová zmes 85 % Arabica a 15 % Robusta, ponúkajúca vyváženú silu a jemnosť s jemnou sladkosťou. Určená pre tých, ktorí túžia po elegantnom talianskych espressu zážitku s dlhou cremou a nízkou aciditou.

balenie (ks)
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (>10 ks) Skladom (5 ks) Skladom (3 ks) Skladom (1 ks) Skladom (1 ks) Zvoľte variant
Môžeme doručiť do:
22.8.2025 22.8.2025 22.8.2025 22.8.2025 22.8.2025 Zvoľte variant
Kód: 04HCH 04HCH-30P 04HCH-50P 04HCH-100P 04HCH-150P Zvoľte variant
0,38 € 11,27 € 18,34 € 35,20 € 52,81 € od 0,38 € 0,32 € bez DPH 9,47 € bez DPH 15,41 € bez DPH 29,58 € bez DPH 44,38 € bez DPH od 0,32 € bez DPH
Cagliari SuperOro E.S.E.pod
Neohodnotené
Značka: Cagliari Caffe
Aróma 4/5
4
Intenzita 4/5
4
Sladkosť 4/5
4
Kyslosť 2/5
2
Dochuť 4/5
4

 

Caffè Cagliari Super Oro je výsledkom dlhoročných skúseností v oblasti výberu a praženia kávových zrniek. Táto rada využíva zloženie 85 % Arabica a 15 % Robusta, čo prináša jemný, avšak stále plný chuťový profil. Zrná z regiónov Južnej Ameriky, Strednej Ameriky, Indie a Východnej Afriky sú pražené individuálne pre dosiahnutie rovnováhy medzi arómou, telom a sladkosťou.

Formát E.S.E. pody v kompostovateľnom papieri zaisťuje jednoduché, hygienické a rýchle použitie bez straty chuti či arómy. Notebookovo konzistentné dávky zabezpečujú konzistentný výsledok – ideálne pre domáce aj kancelárske použitie.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Možno si myslíte, že Caffè Cagliari je sardínska káva, namiesto toho je to značka kávy, ktorá sa zrodila v Modene v roku 1895 v rodine Ambrogia Cagliariho, ale prvá kaviareň bola otvorená až v roku 1909.

Členovia rodiny, ktorých už štyri generácie spája rovnaká vášeň pre kávu, si naďalej odovzdávajú tajomstvá a recepty, ktoré dávajú život tomuto lahodnému hustému a krémovému nápoju.

Od svojho zrodu až po rok 2009, 100. výročie založenia, je káva známa a cenená na celom svete vďaka prísnym kontrolám, ktoré sa vykonávajú v každej fáze spracovania, od výberu najlepších kávových zmesí až po praženie, mletie, miešanie a balenie, a vďaka ktorým si tento výrobok obľúbil každý.

Pri príležitosti stého výročia otvorí spoločnosť z Cagliari múzeum na počesť kávových automatov, v ktorom bude možné obdivovať viac ako 120 typov strojov.