Cagliari SuperOro E.S.E.pod
Prémiová zmes 85 % Arabica a 15 % Robusta, ponúkajúca vyváženú silu a jemnosť s jemnou sladkosťou. Určená pre tých, ktorí túžia po elegantnom talianskych espressu zážitku s dlhou cremou a nízkou aciditou.
Aróma | 4/5 |
![]() |
Intenzita | 4/5 |
![]() |
Sladkosť | 4/5 |
![]() |
Kyslosť | 2/5 |
![]() |
Dochuť | 4/5 |
![]() |
Caffè Cagliari Super Oro je výsledkom dlhoročných skúseností v oblasti výberu a praženia kávových zrniek. Táto rada využíva zloženie 85 % Arabica a 15 % Robusta, čo prináša jemný, avšak stále plný chuťový profil. Zrná z regiónov Južnej Ameriky, Strednej Ameriky, Indie a Východnej Afriky sú pražené individuálne pre dosiahnutie rovnováhy medzi arómou, telom a sladkosťou.
Formát E.S.E. pody v kompostovateľnom papieri zaisťuje jednoduché, hygienické a rýchle použitie bez straty chuti či arómy. Notebookovo konzistentné dávky zabezpečujú konzistentný výsledok – ideálne pre domáce aj kancelárske použitie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Možno si myslíte, že Caffè Cagliari je sardínska káva, namiesto toho je to značka kávy, ktorá sa zrodila v Modene v roku 1895 v rodine Ambrogia Cagliariho, ale prvá kaviareň bola otvorená až v roku 1909.
Členovia rodiny, ktorých už štyri generácie spája rovnaká vášeň pre kávu, si naďalej odovzdávajú tajomstvá a recepty, ktoré dávajú život tomuto lahodnému hustému a krémovému nápoju.
Od svojho zrodu až po rok 2009, 100. výročie založenia, je káva známa a cenená na celom svete vďaka prísnym kontrolám, ktoré sa vykonávajú v každej fáze spracovania, od výberu najlepších kávových zmesí až po praženie, mletie, miešanie a balenie, a vďaka ktorým si tento výrobok obľúbil každý.
Pri príležitosti stého výročia otvorí spoločnosť z Cagliari múzeum na počesť kávových automatov, v ktorom bude možné obdivovať viac ako 120 typov strojov.