Mauro Classico E.S.E. pod 1ks
Vyvážená a tradične silná zmes s podielom 70 % Robusta a 30 % Arabica, pražená po taliansky pre typickú intenzívnu chuť. Ideálna voľba pre milovníkov pravého espressa s bohatou cremou.
Aróma | 3/5 |
![]() |
Intenzita | 5/5 |
![]() |
Sladkosť | 2/5 |
![]() |
Kyslosť | 1/5 |
![]() |
Dochuť | 4/5 |
![]() |
Mauro Classico v E.S.E. pod prevedení je reprezentantom klasického talianskeho espressa. Skladá sa zo starostlivo vybraných zŕn Arabica (30 %) a dominantného podielu Robusty (70 %), vďaka čomu vzniká silná, zemitá a pritom harmonická chuť.
Praženie je tmavé, typické pre juhotaliansku školu, čo dáva káve výrazné telo, nízku aciditu a intenzívne čokoládovo-drevené tóny. V šálke vytvára hustú cremu a ponúka uspokojivý zážitok z pravého espressa – ideálny na ráno alebo po jedle.
Káva je balená do jednotlivo vákuovo zatavených E.S.E. podov pre rýchlu a konzistentnú prípravu bez zložitého čistenia. Vhodná je najmä pre tých, ktorí hľadajú kávu s „kopancom“ a autentickým talianskym profilom.
Dodatočné parametre
Kategória: | E.S.E. Pody |
---|---|
EAN: | 8002530911513 |
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Dnes je Caffè Mauro historickou talianskou pražiarňou, ktorá má výhľad na Messinský prieliv a ktorá presadzuje hodnoty stredomorskej kultúry a životného štýlu. Od začiatku vyrába vysokokvalitnú kávu, ktorú vyváža do viac ako 60 krajín sveta, kde je symbolom veľkej kultúry talianskych espresso zmesí. Od roku 2022 sa stala súčasťou skupiny Gimoka Group - spoločnosti vyrábajúcej horúce nápoje viacerých kategórií -, čím sa začala nová fáza rozvoja značky, ktorej cieľom je poskytovať svojim profesionálnym partnerom vynikajúci chuťový zážitok a výnimočnú pozornosť venovanú službám. Stále užšie spojenie s krajinou, o čom svedčí aj jej zápis do osobitného registra historických ochranných známok národného významu, vyvažuje úplnú obnovu poslania a trhového prístupu spoločnosti. Svojou novou stratégiou sa Caffè Mauro snaží rozvíjať svoju značku vo všetkých predajných kanáloch a na nových medzinárodných trhoch, pričom sa stáva "popredným predstaviteľom" procesu pomalého praženia jednodruhových káv, aby skutočne vyzdvihol senzorický profil zmesí vyvinutých v laboratóriu, kde vzduch napĺňajú vône a farby Stredomoria.