Mauro Centopercento 100% Arabica E.S.E pod

Neohodnotené
Značka: Mauro

Exkluzívna zmes, ktorá si vás získa už prvým dúškom kávy. 100% Arabica

balenie (ks)
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (>10 ks) Skladom (5 ks) Skladom (3 ks) Skladom (1 ks) Skladom (1 ks) Zvoľte variant
Môžeme doručiť do:
31.7.2024 31.7.2024 31.7.2024 31.7.2024 31.7.2024 Zvoľte variant
Kód: 1495 1495-30P 1495-50P 1495-100P 1495-150P Zvoľte variant
0,40 € 11,88 € 19,80 € 39,60 € 59,40 € od 0,40 € 0,33 € bez DPH 9,90 € bez DPH 16,50 € bez DPH 33 € bez DPH 49,50 € bez DPH od 0,33 € bez DPH
Mauro Centopercento 100% Arabica E.S.E pod
Neohodnotené
Značka: Mauro

Exkluzívnou zmes výnimočných odrôd zŕn Arabica (100%) z najlepších plantáží strednej a južnej Ameriky. Je to kompozícia pomerne tmavých kávových zŕn s nízkym obsahom kofeínu, vyznačujúca sa stredne  silnou chuťou a mimoriadne príjemnou arómou, v ktorej môžete objaviť kvetinovo-ovocnú notu.

Obal, v ktorom je každý E.S.E. pod zabalený, zaručuje jej plnú arómu a chuť. Navyše je vyrobený z rozložiteľného filtrovacieho papiera, a preto je ideálny aj pre tých, ktorým záleží na životnom prostredí.

Dnes je Caffè Mauro historickou talianskou pražiarňou, ktorá má výhľad na Messinský prieliv a ktorá presadzuje hodnoty stredomorskej kultúry a životného štýlu. Od začiatku vyrába vysokokvalitnú kávu, ktorú vyváža do viac ako 60 krajín sveta, kde je symbolom veľkej kultúry talianskych espresso zmesí. Od roku 2022 sa stala súčasťou skupiny Gimoka Group - spoločnosti vyrábajúcej horúce nápoje viacerých kategórií -, čím sa začala nová fáza rozvoja značky, ktorej cieľom je poskytovať svojim profesionálnym partnerom vynikajúci chuťový zážitok a výnimočnú pozornosť venovanú službám. Stále užšie spojenie s krajinou, o čom svedčí aj jej zápis do osobitného registra historických ochranných známok národného významu, vyvažuje úplnú obnovu poslania a trhového prístupu spoločnosti. Svojou novou stratégiou sa Caffè Mauro snaží rozvíjať svoju značku vo všetkých predajných kanáloch a na nových medzinárodných trhoch, pričom sa stáva "popredným predstaviteľom" procesu pomalého praženia jednodruhových káv, aby skutočne vyzdvihol senzorický profil zmesí vyvinutých v laboratóriu, kde vzduch napĺňajú vône a farby Stredomoria.